Stäng

Produkter

Tips & Inspiration

Stäng

Varukorg

Upplev Lundhags

Den bästa tiden är nu

De stora upplevelserna går inte att schemalägga. Istället är allt upp till dig. Packa din ryggsäck, knyt dina kängor och ta vara på det som finns alldeles framför dig.

Ryggsäckar

Upptäck vår nya kollektion med ryggsäckar – för längre vandringar och dagsutflykter.

Omni

OMNI är en serie skor och kängor sprungna ur gränslandet mellan stad och fjäll, och som passar precis lika bra i båda världar.

Byxor

Oavsett vad du vill göra, så finns det ett par saker som kommer att ta dig dit. Nyfikenhet, energi och en vilja att upptäcka, så klart – och sköna byxor med precis rätt funktioner.

Jackor

Det finns en jacka för varje utflykt och för varje äventyr. Med noggrant utvalda detaljer och för alla typer av väder, vind och rörelse.

Kängor

Gå långt eller kort – och vart du vill. Lundhags kängor klarar alla typer av utmaningar och håller riktigt länge. Upplev sortimentet.

Heritage

Tidlösa, bekväma och klassiska. Heritage är en hyllning till Lundhagsmodeller från förr, i form av klassiska arbetskängor med rätt känsla i varje detalj.

Anniversary 85

Tidlös form, klassisk nordisk design och den senaste teknologin. Anniversary 85 är en jubileumshyllning till Lundhags 85-åriga historia och till det svenska skomakerihantverket.

Sarva

En klassisk Lundhagskänga i klädmärket Sarvas utförande. Sarva boot har en mjuk och lätt cellgummibotten, samt Lundhags kraftfulla Commando-sula. En känga i fullnarvsskinn med same-inspirerade detaljer.

En ny generation

Våra trelagerskängor har uppdaterats och är nu slitstarkare och mer komfortabla än någonsin. Upplev sortimentet.

Guide BC

Tur- och skridskopjäxan Guide BC är optimalt utformad för långa och härliga turer på snö eller is. Se produkten.