Stäng

Produkter

Tips & Inspiration

Stäng

Varukorg

Våra vänner

Lundhags vänner har precis som vi ett kärleksfullt förhållande till naturen. De passar ofta på att utmana den på olika sätt som sätter vår kvalitet och funktionalitet på riktigt hårda prov.

Känslor går före teknik

För Lundhagsvännen och en av Sveriges mest prisade naturfotografer, Serkan Günes, handlar fotografi minimalt om teknik. Och själv har han aldrig gått någon fotoskola.

Naturen personifierad

Jägaren, hundtränaren och vildmarksguiden Eva Bromée är mer ute än inne. Vår, sommar, höst som vinter lever hon i och av naturen.

Våga gå vilse

Varför ska man ge sig ut i naturen? Vi ställde frågan till vildmarksguiden Urban. Han berättar om att våga gå vilse, hur ett guldfiskminne kan vara till stor hjälp och varför han gav sig ut med kryckor för att titta på bäver.

Ajnes äventyr på de svarta isarna

Mårten Ajne har över 30 års erfarenhet av långfärdsskridsko. Ofta spenderar han drygt 40 dagar om året på svenska och utländska naturisar. Han har både skrivit böcker i ämnet och deltagit i produktutvecklingen av Lundhags nya långfärdsskridskoprodukter. Få kan som Mårten både beskriva tekniken bakom och visa på tjusningen i att glida över fruset vatten.

Åk på fotoresa 11-15 september 2019

ZOOM fotoresor kan ta dig med till några utav världens bildskönaste platser. Serkan Günes, en av Lundhags ambassadörer, visar nu vägen genom Laponia och delar med sig av sina djupa kunskaper inom landskapsfotografering under en späckad fotoresa.

Åk långfärdsskridskor 17 februari 2019

Ta med dina långfärdsskridskor och delta i någon av Sigtunarännet fyra skridskosträckor över kontrollerade naturisar.