Stäng

Produkter

Tips & Inspiration

Stäng

Varukorg

Våra nya vandringsryggsäckar 2018

Våra nya vandringsryggsäckar 2018

Här har vi samlat information om vår nya serie vandringsryggsäckar. Du finner storleksguide, instruktionsblad för nedladdning, presentationsfilmer och mer.

Utformningen och konstruktionen av Lundhags nya serie ryggsäckar bygger på vår långa vandringserfarenhet och vår hantverkstradition.

Ryggsäckarna är hållbara, tidlösa och slitstarka, enkla att hantera även under de svåraste förhållandena. Under din vandring ska fokus vara på upplevelsen och din utrustning måste fungera problemfritt - det är vårt fokus.

Upplev Lundhags nya vandringsryggsäckar.

Klicka här för att komma till ryggsäckarna i webbutiken.

Storlekar:

Vandringsryggsäckarna kommer i rygglängderna Regular Short (RS) och Regular Long (RL), där din rygglängd avgör valet.

Klicka här för att komma till storleksguiden för vandringsryggsäckarna och instruktion om hur du mäter din rygglängd.

Dagsryggsäckarna innehåller allt från mindre, funktionella ryggsäckar till avskalade pendlingsryggsäckar i varierande storlekar. Alla med datorfack och en väl avvägd mängd funktioner för att underlätta dagsturen, så väl i urban miljö som i vildmarken.

Klicka för att komma till dagsryggsäckarna i webbutiken


Hållbart på många sätt

Våra nya ryggsäcksmaterial är noggrant utvalda för att matcha våra hållbarhetskriterier. Det betyder inte bara att de är bluesign-godkända utan också är gjorda av organiskt material och såklart fluorkarbonfritt. Precis lika viktiga är de långvariga egenskaper som kommer att bestå under flera års användning. Därför har våra material genomfört stränga prestandatester i verkligheten och i laboratoriet för att kvalificera sig. Den nya kollektionen spänner från renodlade vandringsryggsäckar till de mer urbana pendlingsryggsäckarna.

Gnaur

Vår mest största vandringsryggsäck heter Gnaur - en avancerad och mycket slitstark, vandringsryggsäck som finns i 60, 75 och 90 liter. Den har just den stabilitet och komfort du behöver på långa vandringar och resor. Med många och lätthanterliga funktioner kommer ni att vara goda följeslagare under lång tid framöver.

Ladda ner instruktionsblad om Gnaur 60/75/90.

Klicka för att komma till webbutiken.

Gneik

Den enklare men tekniska Gneik-serien är utvecklad för kortare turer och erbjuds i volymerna 34, 42 och 54 liter. Även Gneik kommer i Regular Long (RL) och Regular Short (RS). En ventilationspanel låter luft ta sig in mellan ryggsäcken och din rygg, och vi har övervägt varje liten detalj för att göra den här ryggsäcken så funktionell som möjligt, oavsett väder och årstid.

Ladda ner instruktionsblad för Gneik 34/42/54.

Klicka för att komma till webbutiken.

Produktnamnen, till exempel Gnaur, Gneik, Kliiv och Knul, härstammar från "Jämtländska" dialekten, ett lokalt språk från Jämtland där Lundhags är född.

Faktablad

Här kan du ladda ned faktablad i pdf som beskriver våra ryggsäckars funktioner.

GNAUR

GNEIK

DOVRE

KLIIV

KNARVEN

KNEIP

HÅKKEN

BAXEN

JOMLEN

KNUL

GNAUR+10