Stäng

Produkter

Tips & Inspiration

Stäng

Varukorg

En ny
generation

Vi tar ett stort kliv med våra trelagerskängor, som har uppdaterats från topp till tå till 2017. Det innefattar en ny yttersula från Vibram med riktigt bra grepp, en utvecklad mellansula med förbättrad dämpning, samt en mer arbetad innersula. Nederdelen i Certech EXP ger en följsammare känga, utan att tappa i stabilitet när du bär tungt. Skaftet består av fullnarvskinn och mellanlager i Ariaprene för maximal komfort och minimal miljöpåverkan. Oavsett vilka påfrestningar du möter, får du en riktigt skön känsla för foten, och en känga med lång livslängd och hög reparerbarhet.

  • Nya Certech® Exp-teknologin bygger upp kängans nedre del i tre olika lager, vilket ger ett slitstarkt skydd och riktigt hög komfort.
  • Mellanlagret i Ariaprene gör att kängorna absorberar mindre vatten och torkar fortare, men materialet har även isolerande och stötdämpande egenskaper.
  • Yttersulor av Vibram® ger bra dämpning och ett avrullande steg.

Tjakke Mid

En helt ny 3-lagerskänga som tagits fram för att passa användare som söker en teknisk allroundkänga. Slitstark och komfortabel även i tuff terräng.

Gå till produkt

Jaure II High

Genom den nya Certech® Exp-teknologin har Lundhags mest tekniska känga uppdaterats och blivit än mer slitstark. Heinen Terracare fullnarvsskinn och Airaprene resulterar i bra isolering, hög komfort och god passform.

Gå till produkt

Jaure II Light High

Avancerad känga som är en lättare version av Jaure II High. Uppdaterad med en rejäl Vibram® Curcuma-sula.

Gå till produkt

Jaure II Mid

Stabil 3-lagerskänga med mellanhögt skaft. Certech® Exp-teknologin, Heinen Terracare fullnarvsskinn och Airaprene höjer komforten, isoleringen och passformen ytterligare.

Gå till produkt

Jaure II Light Mid

Lättviktsversionen av Jaure II Mid. Komfort, isolering och passform i toppklass.

Gå till produkt

Mira II WS High

Slitstark och teknisk systerkänga till Jaure, med en läst som är anpassad för kvinnlig anatomi.

Gå till produkt

Mira II WS Light High

Slitstark och teknisk känga med lägre vikt än Mira II Ws High.

Gå till produkt

Mira II WS Light Mid

Lättviktskänga med mellanhögt skaft i Heinen Terracare fullnarvsskinn och läst som är anpassad för kvinnlig anatomi.

Gå till produkt

Vandra II Jr

Juniorkängan Vandra har uppdaterats med en mjukare nederdel med Certech® Exp-teknologi. Opti-lästen är speciellt framtagen för barn och växande fötter med plats för sockor.

Gå till produkt