Stäng

Produkter

Tips & Inspiration

Stäng

Varukorg

Lundhags återkallar skridskopiken ”Core”

Skridskopiken ”Core” #1357044 återkallas på grund av produktfel. Anledningen är att piken inte flyter som den ska i vatten. 

Samtliga skridskopikar av modell ”Core” #1357044 återkallas. Detta på grund av ett produktfel som gör att den pik som innehåller en tyngd inte flyter i vatten. Detta kan få till följd att du förlorar piken. Du som äger ett exemplar av ovanstående pik ombeds vända dig till den återförsäljare där du köpte produkten, så hjälper de dig med reklamationen.

Lundhags ber om överseende med de eventuella besvär detta medför, och arbetar med en ersättare till den populära skridskopiken.

Vid frågor, kontakta Lundhags Kundtjänst;

Tel:+46 647 66 56 00 (telefontid: vardagar kl. 08-16)  

Email: cs@lundhags.se

Lundhags Skomakarna AB grundades 1932 av skomakaren Jonas Lundhags som började tillverka skor och kängor på Frösön i Jämtland, Sverige. Hans övertygelse om kvalitet och funktion var lika utpräglat som hans kärlek till naturen. Detta fokus har alltsedan dess präglat företaget. Idag är Lundhags ett av Skandinaviens klassiska varumärken inom outdoor. Lundhags utvecklar och marknadsför kängor, kläder, ryggsäckar och långfärdsskridskor för ett aktivt friluftsliv. Företaget har kontor med skomakeri/produktion i Järpen, Jämtland, samt kontor i Stockholm. Dessutom en stor Fabriksbutik i Järpen och i Insjön, Dalarna samt e-handel. Lundhags ägs sedan 2012 av Swix Sport AS som är en världsledande leverantör av valla, skidstavar och kläder under varumärket Swix. Dessutom äger man ull-varumärket Ulvang. Lundhags säljer även Swix och Ulvang på den svenska marknaden. Företaget har ca 30 anställda och omsätter ca 180 mSEK.