Lundhags Känggaranti

Hade vädret alltid varit perfekt så hade du inte behövt våra kläder. Hade vandringen på livets stig varit en lång tropisk sandstrand hade du inte behövt våra kängor. Världen är inte fulländad och allt fungerar inte jämt.

Inte ens Lundhags kängor är perfekta. Någon gång, tack och lov väldigt sällan, smiter någon icke perfekt känga igenom vår kvalitetskontroll och når ut i verkligheten och ut på fjället. Det är inte kul, men när det väl händer så är vi enormt noga med att ställa allt till rätta. Därför lämnar vi en unik garanti på alla våra kängor.Om din känga inte håller måttet på grund av produktions- eller materialfel så tar vi självklart hand om det. Punkt slut.

Om felet däremot uppstått genom yttre åverkan, om du haft otur, om hunden har tuggat sönder skaftet på din Lundhags-känga eller om yxan slant eller om du ställt kängan lite för nära lägerelden så att sulan brann upp, kan du ändå vända dig till oss.

Det spelar alltså ingen roll vad som händer. Om dina kängor går sönder så hjälper vi dig. Vi ser till att du kan ha dina kängor länge. Mycket länge.

Läs mer om hur du registrerar dina kängor och tar kontakt med oss ifall en olycka händer under Skomakarens garanti.